Óbudai Hétpettyes Óvoda

Dolgozóink

Vizi telephely

Pálfiné Winkler Andrea vagyok, a Maci csoport egyik óvó nénije. 12 éve dolgozom ebben az óvodában. A foglalkozások közül kedvencem a bábozás, drámapedagógia. Úgy érzem, ezeken a területeken keresztül nagyon sok mindent tudok átadni a gyerekeknek.”

Vincze Zoltánné, Klári néni vagyok, a Maci csoport óvó nénije. 4 éve dolgozom a Maci csoportban nyugdíjas óvó néniként. Nagyon szeretem a mesés foglalkozásokat, sok verset, mondókát tanulok az ide járó gyerekekkel.”

Bessenyei Annamária vagyok a Maci csoport dajka nénije. Nagyon szeretem a gyermekek mosolyát, vidámságát, és mindent meg is teszek ezért. Imádok velük játszani, alkotni. Kreativitásomat az óvoda dekorálásában is megmutathatom, fontos számomra, hogy a mi kis óvodánk mindig szép és barátságos legyen. „

„Kristóné Kiss Orsolya vagyok, nagyon szeretek kisgyermekek között lenni és úgy fejleszteni őket, hogy közben jól érezzük magunkat. Az irodalmi nevelést és a mozgásfejlesztést különösen fontosnak tartom, a sok mese, mozgásos játékok hozzátartoznak mindennapjainkhoz. A gyerekekkel való napi kapcsolat számomra egy kedves, varázslatos, humoros, élményteli – semmi máshoz nem hasonlítható érzés.”

„Peck Róbertné Késmárki Zita vagyok a Pillangó csoport óvó nénije. A főiskolai gyakorlatomat is egy kis óvodában töltöttem, azóta is nagyon szeretem a családias, kis óvodákat, amilyen a „KISVIZI” is. Szeretek a gyerekekkel együtt énekelni, táncolni, körjátékozni, játszani.”

Ilyés Izabella vagyok, a Pillangó csoport dajka nénije. Imádom amikor a gyerekek a csillogó szemeikkel rám néznek, attól azonnal elolvadok.”

Szilasi Katalin vagyok, 10 éve dolgozom az Óbudai Mesevilág Óvodában konyhai dolgozóként. Nagyon szeretem a gyerekeket és örülök, hogy ilyen jó hangulatú csapatban dolgozhatom.”

Hagyóné Varga Zsuzsanna vagyok, gyógypedagógiai asszisztensként segítem az óvó nénik és a hozzánk járó gyógypedagógusok munkáját. Igyekszem sok adminisztrációs feladatot, papírmunkát is levenni a vállukról, de a legjobban fejlesztő játékokat szeretek készíteni és játszani a gyerekekkel.”

OSZD MEG HA TETSZETT!